Kazlų Rūdos „Saulės“
mokykla-daugiafunkcis centras

Biudžetinė įstaiga,
Atgimimo g. 8A, LT-69443 Kazlų Rūda, Kazlų Rūdos sav. Tel./faks. (8 343) 95181, el. p. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 190984913.

Mokytojų diena

Nuotrauka

Mokytojų diena - diena, leidžianti pajusti savo darbo prasmę, pažvelgti į rytojų, pamąstyti apie tai, kokie bus tavo mokiniai ryt, po metų ar po daugelio metų. Iš šalies žiūrint, atrodo, kad mokykloje niekas nesikeičia – skambutis, pamoka, pertrauka, vėl skambutis. Ir mokyklos kasdienybės rate besisukantis mokytojas, dalinantis savo žinias ir išmintį visiems vienodai...

Tarptautinės mokytojo dienos proga, spalio 3 dieną, mūsų mokykloje vyko tradicinis renginys – mokytojų pagerbimo šventė. Mokytoja Audronė Pranckevičienė kartu su dešimtokais pakvietė mokytojus į improvizuotą klasę, kur mokiniai tapo mokytojais, o mokytojai -  mokiniais ir atliko įvairias linksmas užduotis. Nekeista, kad mokytojai žinojo atsakymus į beveik visus klausimus ir gavo labai gerus pažymius.

Vėliau mokytojai galėjo tiesiog pasimėgauti gražia diena, pabendrauti su kolegomis, pasėdėti prie kavos puodelio ir pasivaišinti mokinių keptu pyragu.

Parengė:
I. Kolkatova
T. Volkovienė